לא צריך עשרות כלי מטבח בשביל להנפיק קינוח טבעוני מושלם. כל מה שצריך זה קצת יצירתיות ובלנדר איכותי – ויש לכם קינוח! חושבים שאנחנו חולמים? ובכן, זה הזמן להתרשם משלושה מתכונים אותם – כל אחד יכול להכין.
להכין קינוח במינימום מאמץ ומקסימום רושם – לגזור ולרשום
מתכננים לארח בקרוב? רוצים לפנק את עצמכם? כל מה שצריך בשביל להגיש קינוח מושלם טמון בסוד הקסם: בלנדר. למעשה, ניתן לראות כיצד לא מעט קינוחים נעשים דווקא באמצעות בלנדר, ופחות באמצעות כלי מטבח רבים. מדובר בפתרון יעיל ומהיר, אולם בכדי שתוכלו להכין את המתכון המושלם מומלץ לבחור בלנדר מומלץ דרך אתרי מדרג כמו גם קבוצות של בשלנים, כל זאת בכדי שתוכלו להשתמש בבלנדר לאורך זמן כמו גם להימנע מעיכובים שנוצרים בעקבות בלנדר שאינו עובד כשורה. לאחר שיש ברשותכם את הבלנדר, זה הזמן להכין את הקינוח. להלן שלושה קינוחים טבעוניים מצוינים וקלים להכנה:
פודינג שיבולת שועל צ'יה ובננה
מכניסים לתוך הבלנדר חצי בננה קפואה וזרעי צ'יה. לאחר דקה וחצי מוציאים את התערובת ומכניסים לתוך כוס גדולה, כאשר מעל מוזגים חצי כוס (פלסטיק) של שיבולת שועל. מוסיפים כפית קינמון, כוס חלב שקדים ומעל שבבי קוקוס. סוגרים את הכוס ומכניסים למקרר למשך מספר שעות, מוסיפים פירות יער – ויש לכם קינוח מושלם!
מיץ אבטיח חגיגי
לתוך הבלנדר מכניסים חצי כוס של אבטיח, נענע ומעט קרח. תוך כדי חוצבים בתוך האבטיח ומוציאים את הבשר שלו, כך שלמעשה מתקבלת קערה. לתוך הקערה מכניסים את התערובת של הנענע והאבטיח ומוסיפים מעל לימון סחוט טרי. בכדי להוסיף חגיגות ובמידה ואין ילדים, ניתן להוסיף משקה אלכוהולי כמו וודקה, ובכך לשדרג את המתכון עוד יותר.
אסאי בול
מכניסים לבלנדר חצי כוס בננה, חצי כוס של אוכמניות אדומות, קקאו, אבקת אסאי טבעונית ומעט מים. מחכים מספר דקות עד שהתערובת הופכת לקשיחה, ומעל מסדרים בשורות מסודרות שברי קוקוס, ג'וג'י ברי, בננה, אגוזים או כל פרטי נוסף שאתם רוצים. ניתן להכין מראש תערובת גדולה יחסית ולהציב על השולחן לרשות האורחים את התוספת, כל שכל אחד יכול להוסיף לעצמו את התוספת שהוא הכי אוהב.
לסיכום, בכדי להכין קינוח טבעוני נדרש בלנדר איכותי כמו גם חומרי גלם רכים איתם אפשר לעבוד. שלושת המתכונים אותם הצגנו לכם כעת הם רק קצה הקרחון – ברחבי הרשת ניתן לאתר עשרות מתכונים טבעוניים ומצוינים אותם תוכלו להכין לא רק לרגל אירוח, אלא גם בשביל לפנק את עצמכם לקראת סוף השבוע או בעקבות יום עבודה ארוך. הקפידו לרכוש את המצרכים כאשר הם טריים כמו גם להקפיד על שטיפה יסודית של הבלנדר לפני תחילת עבודה, וכל שנותר לכם הוא להגיש – ולהתפנק!