גם הודו היא יעד לטבעונים: מה עושים טבעונים בהודו?

בעבור מטיילים טבעוניים, הודו מהווה גן עדן של ממש. מדוע? ובכן, רוב המסעדות בתת היבשת מגישות אוכל צמחוני וטבעוני משובח. כל הפרטים אודות הקולינריה הנהדרת של הודו – בסקירה הבאה.

טבעונות בהודו: שפע של אפשרויות לבחירה

יעדים קסומים, מחייה זולה וגם קולינריה משובחת הם רק חלק מהסיבות שרבים מהמטילים בוחרים לטוס להודו. הודו נחשב לאחד היעדים האהובים ביותר לטיולים ע"י ישראלים, כאשר מדי שנה מגיעים לתת היבשת אלפי צעירים ומבוגרים שמגיעים לחוות את הקסם של הודו. עם זאת, בעבור מטיילים טבעוניים יציאה מהארץ לטובת חופשה או עבודה בהודו עלולה להרתיע בשל הצורך באוכל טבעוני. החדשות הטובות הן שהאוכל האוכל מבוסס ברובו על ירקות וקטניות כמו גם אוכל צמחוני, ולכן ניתן בהחלט לומר כי התמודדות עם ההיבט הטבעוני הוא קל הרבה יותר בהודו מאשר במדינות אחרות בעולם. זאת ועוד, המגוון העצום של התבלינים והתבשילים מהווה גם הוא יתרון נוסף בעבור הקהל הטבעוני שיכול בהחלט למצוא את עצמו במסעדות המשובחות המציעות את מיטב התוצרת המקומית, טרי ועם שימת דגש על חומרי גלם משובחים וטריים.

הכנה לקראת הטיול בהודו

הכנה לקראת הטיול בהודו צריכה להתבצע קודם כל ע"י הוצאת ויזה. להוציא ויזה לפני שיוצאים מהארץ הוא חלק מהותי מאוד מתהליך התכנון וזאת בשל העובדה כי הכניסה להודו מותנית לתיירים מכל העולם בהוצאת ויזה לזמן קצוב. כיום ניתן להוציא ויזה מהארץ באמצעות חברה המתמחה בתחום וללא צורך ביציאה מהבית, כאשר מדובר בוויזה אלקטרונית המאפשרת לכם לשהות במדינה לפרק זמן של עד 90 יום. הוויזה תקפה למשך כ 30 יום מרגע ההוצאה והיא מאפשרת לכם שתי כניסות להודו, כאשר משך הביקור לא מוגבל כל עוד הוויזה שלכם בתוקף. מדובר בהליך פשוט: ממלאים את הטופס באתר, משלמים דרך כרטיס האשראי או דרך חשבון paypal ומקבלים את הוויזה שלכם בתוך פרק זמן של חמישה ימים ישירות למייל. לאחר שהוצאתם את הוויזה ניתן להתחיל בשלב הבא: איתור מסעדות המיועדות לקהל טבעוני. בעקבות הגידול במספר הישראלים שמגיעים למדינה הוקמו לא מעט קבוצות ברשתות החברתיות מהן ניתן לשאוב מידע לגבי מסעדות טבעוניות כמו גם מסעדות המגישות אוכל צמחוני בהתאם ליעדים בהם אתם עתידים לבקר.

גם הודו היא יעד לטבעונים: מה עושים טבעונים בהודו?

בישול עצמאי בהודו – חלק בלתי נפרד מהחוויה

רבים מהמטיילים בוחרים להתאכסן באכסניות של המקומיים. בכל אכסנייה יש מטבח בו ניתן לבשל, כאשר מדובר בחלק משמעותי גם מהחוויה המשותפת אותה אתם יכולים ליצור ביחד עם מטיילים מישראל ומהעולם כמו גם אפשרות להכין את האוכל הטבעוני שלכם בעצמכם. חומרי הגלם במדינה הם זולים מאוד אפילו יותר מביקור במסעדה, ועל כן באמצעות הכנה עצמאית של אוכל במטבח תוכלו לשמור על הפן התזונתי ואף לחשוף מטיילים אחרים לאוכל טבעוני משובח.

לסיכום, טבעוניים בהודו לחלוטין יכולים למצוא את עצמם – הן בשל מסעדות מעולות המגישות אוכל טבעוני והן בשל היותו של המטבח ההודי עשיר בטעמים. זאת ועוד, מסעדות הרחוב בהודו מציעות תבשילים מיוחדים כמו תבשיל קארי טבעוני. שימו לב כי דרום הודו נחשבת לידידותית יותר לציבור הטבעוניים מאחר והצמחונות שם כמעט מוחלטת בזכות קהילת ההינדים שאינם אוכלים בשר ומהווים חלק משמעותי מהאוכלוסייה. באמצעות סקירה של חובבי בישול באתרים מתמחים הנוגעים להודו לצד קבוצות ברשתות החברתיות תוכלו גם אתם ליצור טיול משמעותי ובלתי נשכח, לא מעט בזכות היכולת לבשל בעצמכם את האוכל או לאכול במסעדות מעולות המבוססות על המטבח הטבעוני.

השארת תגובה